Navigasyonu Geç

Hizmet Standartları

Anasayfa / Blog / Hizmet Standartları

Hizmetlerde her zaman Avrupa kalitesinde, Nakliye ve Taşımacıllık ilkeleri ile hizmet ediyoruz.

Nakliyede hizmet standartları

Nakliye Hizmetinde Avrupa Standartları ve Taşımacılık İlkelerimiz

05 Ekim 2023 - Gönderdi
  • 8529 Görüntüleme
  • 00 Yorum
  • 47 Paylaşım
  • hizmetler, nakliye, taşıma, avrupa, standartlar
☎️ Kurumsal Telefon0 542 513 65 02
✅ K3 Yetki BelgesiOnaylı Firma
✅ Yorulmaz GarantisiHizmet Standartları
📍 Firma Kuruluş2018’dan Beri Hizmet

Hizmet Standartlarında Vizyonel Bakış

Nakliye hizmetinin belirli bir standart ve kalite ile insanlara sunulması önemli bir öncelik olmalıdır. Hizmet kalitesini belirleyen müşteri memnuniyeti ve hizmet sunumu çok önemli bir yere sahiptir. Şirket olarak bizler de bu anlayış çerçevesinde hizmetlerimizde müşteri memnuniyeti ve hizmet standartlarının Avrupa kalitesinde sunulmasını sağlamaktayız.

Sektörümüzdeki çarpık hizmet anlayışının tamamıyla ortadan kalkması ve bunun sektör geneline yayılması alanında önemli bir vizyonel bakış çerçevesi ile hizmetlerimize yön vermeye çalışmaktayız. Hizmetlerdeki ki kalite standartlarının sektörde belirleyici bir öneme sahip olması ve standartların merkezi olduğum anlayışı ile sektörümüzün şekillenmesi aşamasında meslektaşlarımıza büyük sorumluluklar düşmektedir.

Nakliyat Hizmetinde Hizmet Standartları

Nakliye hizmetinde standartları belirleyen nakliye firmasının marka değeri ve sunduğu hizmet kalitesinin seviyesi belirlemektedir. Nakliye firmasının ekipman araç donanımları ve ekip hizmeti gibi hizmet kalitesini belirleyen davranış ve planlama süreci dahil bütün bu durumun tamamı hizmet kalitesinin genel olarak bilinmektedir.

Ankara Yorulmaz Nakliyat olarak bizlerde marka değerimiz çerçevesinde hizmet standartlarının Avrupa kalitesinde sunulması çerçevesinde üzerimize düşen bütün sorumlulukları yerine getirmiş eksik gördüğümüz bütün donanım ve ekipmanlarımızla yenileyerek ve deneyimli personellerimiz ile hizmetlerimizi en üst seviyede sunmaya çalışmaktayız. Planlı ve projeli bir şekilde hizmetlerimizi sunarak hasarsız hizmet anlayışı çerçevesinde müşterimizin her aşamada memnun ve sorunsuz bir hizmet alması açısından hizmet kalitesi prensiplerine göre hareket etmekteyiz.

Hizmet Standartları

Avrupa Kalitesinde Hizmet Sunma Prensibik

Avrupa kalitesinde hizmet sunmak için firmaların gerekli olan bütün eksiklerini ve firma ve müşteri haklarını koruyacak hizmet ilkeleri oluşturması ve bu oluşturulan kurallar çerçevesinde hizmetleri insanlara sunması gerekmektedir.

Belirli bir kural ve kalite ile sunulan hizmetlerin her zaman müşteri de karşılık bulması ve olumlu geri dönüş yakalaması mümkün olmaktadır. Hak ve hukuk çerçevesinde sunulan hizmetlerin hem firma hem de müşteriye koruma alanında her zaman bilinçli davranılması hususunda hareket edilmesi gerekmektedir. Bu düzlemde sunulan hizmetlerin başarıya giden yolda önemli yapı taşları olduğunu unutmamak gerekmektedir.

Hizmet Standartları

Hizmet Kalitesinde Müşteri Memnuniyetinin En Üst Seviyeye Çıkartmaya Çalışıyoruz

Ankara Yorulmaz nakliyat firması bugüne kadar sunduğu evden eve nakliyat ve şehirlerarası nakliye hizmetleri alanında müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak da kararlı adımlarla hizmetlerini sunmaya devam etmektedir. Şirket olarak eksik gördüğünüz bütün kuralları ve ilkelerin değiştiriyor ve zamanın şartlarına uygun ve en üst seviyede müşteri memnuniyetine dayalı hizmet anlayışı ile yeniden uyarlıyoruz.

Deneyimli ve tecrübeli çalışanlarımızın eğitim sürecini de yakından takip ederek iş ahlakı çerçevesinde hizmetlerin müşteride olumlu etki bırakması açısından eğitimlerin yürütülmesini sağlamaktayız.

Bu kurallar çerçevesinde hizmetlerimiz belirli bir standart ve kalite ile piyasa standartlarına uygun fiyatlar ile sunulması açısından üzerimize düşen bütün sorumlulukla nakliye sektöründe rekabet etmekteyiz. Hizmet kalitesi standartları firmamızın marka değerini yükselterek Ankara Yorulmaz Nakliyat firmasını en iyi nakliye firmaları arasına sokmaktadır.

Bizler de bu hizmet ilkesi prensiplerinden asla taviz vermeden işimizi en iyi şekilde yapmanın gayretinde ve müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutarak kaliteli ve sorunsuz evden eve nakliyat hizmeti sunmakta üzerimize düşen Bütün sorumluluk ile sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktayız

Yorum Yazın

E-Posta adresiniz yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi.